020 428 05 55 Ma. t/m vr. 9.00 - 17.00 uur

Zoek op land, regio of reis

×

Over ons...

Waarom Style in Travel?

Style in Travel biedt u een groot aanbod aan reizen naar diverse bestemmingen. Vaak zijn dit autorondreizen met eigen vervoer of fly-drive arrangementen waarbij de vlucht, huurauto en accommodatie is inbegrepen. Wij kennen de bestemmingen als geen ander, tonen u de hoogtepunten van het land, maar laten u ook graag kennismaken met de minder bekende gebieden. Wij bezoeken de bestemmingen en accommodaties met regelmaat en kennen de eigenaar of hotelmanager. Ter plaatse beslissen wij of de accommodatie voldoet aan onze richtlijnen en eisen. U mag van ons dus verwachten dat wij u altijd de beste keus bieden en natuurlijk tegen de beste prijs en condities. Dit voorkomt verrassingen… Wij brengen jaarlijks duizenden tevreden klanten naar onze bestemmingen.

Vele voordelen

Boeken via Style in Travel biedt u vele voordelen. Grote flexibiliteit in reisduur, een uitgebreid aanbod en de mogelijkheid om meerdere accommodaties te combineren. Meerdere vluchten per dag naar diverse bestemmingen, ook met de low-cost carriers. Tijdens het samenstellen van de routes kijken wij altijd naar authenticiteit en historische en culturele hoogtepunten. Maatwerk en slim doordachte routes staan centraal. Onze reisspecialisten kennen de bestemmingen goed en stellen met u de reis samen die aan uw individuele wensen voldoet. Style in Travel is dé specialist voor autorondreizen en fly-drives. Of u nu kiest voor verblijf in comfortabele hotels, landhuizen en quinta's, pousada's, paradores, agriturismo of natuurlodges; bij Style in Travel bent u aan het juiste adres!

Uw reis is in goede handen

Style in Travel biedt u kwaliteit, service en zekerheid. Wij zijn een reisorganisatie die reeds meer dan 35 jaar bestaat en aangesloten is bij ANVR en SGR. Style in Travel heeft een ervaren in- en verkoopteam dat de bestemmingen bijzonder goed kent. Onze reisspecialisten hebben jarenlange ervaring en zijn u graag behulpzaam bij het samenstellen van uw reis.

Groepsreizen en incentives

Style in Travel heeft een speciale afdeling voor groepsreizen en incentives. Net als bij onze individuele reizen, kan uw groepsreis geheel naar eigen wens worden samengesteld. De afgelopen jaren mochten wij reeds speciale maatwerk reizen organiseren voor uiteenlopende groepen. Van Brussel tot aan Sint Petersburg en van Canada tot Portugal. Style in Travel staat tot uw beschikking om uw reis compleet te verzorgen! Op aanvraag sturen wij u een reisvoorstel voor uw groepsreis. Uiteraard vult u uw reis geheel naar eigen wens in. Indien gewenst komen we bij u langs voor een vrijblijvend gesprek of advies. Tevens organiseren wij bijzondere groepsreizen ‘op inschrijving’. Deze zijn op deze website direct en online boekbaar.

Bestemmingsspecialisten onder een dak

Op deze website vindt u een selectie van ons reisaanbod. Maar er is meer! Vindt u op deze website niet de reis van uw keuze? Neemt u dan contact met ons op voor een reis op maat. Onze bestemmingsspecialisten helpen u graag met het samenstellen van de reis, die volledig aansluit bij uw wensen! Wanneer u contact opneemt met één van onze specialisten, kunt u erop vertrouwen dat uw gesprekspartner iemand is met een flinke ervaring. U kunt van ons een eerlijk advies verwachten over uw droomreis.

Style in Travel...Reizen is beleven!

Maak kennis met ons team

©2023 De Beste Reisdeals - All Rights Reserved | De mooiste reizen voor de beste prijzen!