Strandvakanties

Even ontladen… genieten van de zon, uitwaaien aan het strand, een duik in de zee en 's avonds een borrel bij ondergaande zon… Wat moeten we nog meer zeggen? Pak je koffer maar alvast en vergeet je slippers niet!

We selecteerden hotels direct of op korte loopafstand van de mooiste stranden. Kies voor een kort of langer verblijf op de leukste bestemmingen.

 


..

Canical / FS PT29 / Portugal

Vijfsterrenluxe op het Bloemeneiland Madeira

Vijfsterrenluxe op het Bloemeneiland MadeiraTijdens deze reis verblijf je op één plek namelijk in het luxe Quinta do Lorde nabij Canical. Vanuit hier kun je genoeg uitstapjes maken. Aangekomen op de luchthaven van Funchal staat de huurauto al voor je klaar. Op naar het prachtige Quinta do Lorde. De accommodatie, 30 minuten vanaf Funchal, is gelegen op een schiereilandje, direct aan zee op 5..
Vanafprijs gebaseerd op 4 nachten inclusief vlucht, ontbijt en huurauto
12 dagen
..

Albufeira / FS PT30B / Portugal

Strandvakantie aan de Atlantische Oceaan

Strandvakantie aan de Atlantische OceaanVanaf één van de luchthavens in Nederland of België vlieg je naar Faro waar je huurauto voor je klaar staat. Met de huurauto rijd je naar de Grand Muthu Oura View Club in Albufeira.Het hotel ligt aan de Atlantische Oceaan. Alleen een prachtig strand scheid het hotel en de oceaan. In het hotel kan je genieten van het binnen- en buitenzwembad, het..
Vanafprijs gebaseerd op 4 nachten inclusief vlucht, ontbijt en huurauto
8 dagen