Avontuurlijke reizen

Vakanties waar je nog lang over na zult praten! Op reis gaan is natuurlijk een avontuur op zichzelf, maar met deze reizen wordt het nog net iets avontuurlijker. Naar IJsland vliegen en het Noorderlicht bewonderen, met een camper door Cuba crossen, een overnachting onder de sterrenhemel in de woestijn of een Fly & Drive route afleggen in Albanië. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden en dat natuurlijk voor de beste prijs!

 


..

Kopavogur / FS IS01 / IJsland

Op avontuur in IJsland!

Op avontuur in IJslandLaat je betoveren door de magische natuur van dit bijzondere land en bezoek geisers, watervallen en vulkanen. Maar ook fjorden, meren en gletsjers is IJsland rijk aan. Heb je genoeg natuur gezien ontdek dan een van de musea in Reykjavik! De hieronder genoemde reisroute is gebaseerd op de 4-daagse reis. Mocht je langer van Reykjavik en omgeving willen genieten dan kun je..
Vanafprijs gebaseerd op 3 nachten inclusief vlucht, ontbijt en twee excursies
4 dagen
..

Vier locaties / FS JO01 / Jordanie

Ontdek de hoogtepunten van Jordanië

Ontdek de hoogtepunten van JordanieDag 1: Welkom in Amman!De reis begint in de hoofdstad Amman, waar je wordt opgewacht door onze lokale vertegenwoordiging. Je ontvangt een informatiepakket en wordt naar de eerste accommodatie gebracht, het Regency Palace Hotel, waar je twee nachtjes zult slapen. Amman is een fascinerende stad, gebouwd op zeven heuvels, vol geschiedenis, winkeltjes en heerlijke..
Vanafprijs gebaseerd op 7 nachten inclusief vlucht, ontbijt en huurauto
8 dagen
..

Amman / FS JO02 / Jordanie

Laat je betoveren door fascinerend Amman

Laat je betoveren door het fascinerende AmmanEen exclusief arrangement Amman, inclusief overnachting in het vijfsterren Regency Palace Hotel. Verken Amman op eigen gelegenheid of boek een van de optionele excursies bij. Kies voor een 3-, 4-, 5 of 6-daags arrangement en overnacht in stijl!De reis begint in de hoofdstad Amman, waar je wordt opgewacht door onze lokale vertegenwoordiging. Je ontvangt..
Vanafprijs gebaseerd op 2 nachten inclusief vlucht en transfers
3 dagen