Het beste van Letland

Intro

Fly-drive: Het beste van Letland
5-daagse rondreis inclusief vlucht, huurauto en verblijf in vier- en vijfsterrenaccommodaties

Maak kennis met Letland. Bezoek de hoofdstad Riga, het natuurpark bij Sigulda en de mondaine badplaats Jurmala. Riga ligt aan de Golf van Riga en is de grootste stad van de Baltische Staten. De stad staat vol indrukwekkende gebouwen, gezellige pleintjes en oude arbeiderswoningen. Sigulda staat bekend om burcht Turaida, waarvan je een prachtig panoramisch uitzicht hebt. Vervolgens sluit je de reis af aan de badplaats Jurmula. Kortom; alle ingrediënten voor een onvergetelijke reis zijn aanwezig!

Waarom deze reisdeal?

 • Retourvlucht Riga

 • Overnachtingen in bijzondere boutique hotels

 • Iedere morgen een vers ontbijtje

 • Huurauto Categorie A inclusief all-inclusive verzekering

 • Parkeerkosten bij de accommodaties

 • Ontdek het kleurrijke Riga

 • Maak kennis met de grootste grot van de Baltische Staten

 • Relaxen aan het strand van Jurmula

Reisinformatie

Het beste van Letland

Bezoek de hoofdstad Riga, het natuurpark bij Sigulda en de mondaine badplaats Jurmala. De perfecte combinatie van wat Letland te bieden heeft.

Dag 1 en 2: Maak kennis met de hoofdstad van Letland!
Aangekomen op de luchthaven van Riga staat de huurauto al voor je klaar. Riga ligt aan de Golf van Riga (Oostzee) en is de grootste stad van de Baltische Staten. De natuurlijke grenzen van de oude binnenstad zijn aan de ene kant de rivier Dvina en aan de andere kant de grachten van Pilsetas. Hierdoor is het voor toeristen makkelijk navigeren in het oude centrum waar de meeste bezienswaardigheden zijn.

Riga staat vol met indrukwekkende gebouwen in verschillende stijlen, zoals Jugendstil en Art Nouveau. De meesten staan op de Werelderfgoedlijst. De oude binnenstad wordt gekenmerkt door pleintjes, stadsparken, imposante gebouwen en vele restaurants en barretjes. Het stadsdeel aan de andere kant van de rivier is minstens zo indrukwekkend. Hier kun je onder andere de oude houten arbeiderswoningen en het vrijheidsmonument bewonderen. Je overnacht de komende twee nachten in hotel Jane of gelijkwaardig.

Dag 3: Ontdek het historische Sigulda
Vandaag rijd je richting Sigulda. Deze historische stad ligt middenin het Nationale Park Gauja op ca. 50 km van Riga. Een bekende attractie is de ruïne van de middeleeuwse burcht Turaida. Vanuit de toren heb je een panoramisch uitzicht over het oude kasteel en het natuurpark. Tussen Sigulda en Turaida bevindt zich de grootste grot van de Baltische landen, de Gutmans grot. Hier zijn inscripties uit de 17e eeuw te zien. De grot wordt verbonden met Sigulda door middel van een kabelbaan. Na je verblijf in de bruisende stad Riga is Sigulda een ideale verblijfplaats voor een kennismaking met de natuurschatten van Letland. Je overnacht in Hotel Sigulda of gelijkwaardig.

Dag 4 en 5: Relaxen aan het strand van Jurmala
De laatste bestemming is Jurmala, een mondaine badplaats. Jurmala ligt aan een lang gestrekt zandstrand en het stadje staat ook wel bekend als kuuroord. Het plaatsje staat vol met houten villa’s in Art Nouveau stijl. In de hoofdstraat zijn veel winkeltjes en restaurants gevestigd waarlangs je een mooie wandeling kunt maken. Met name door de zeewind, dennenbossen en het strand is het een ideale verblijfplaats voor ontspanning. Je overnacht in hotel Dzintars of gelijkwaardig.

Afhankelijk van de vertrektijd van je vlucht rijd je terug naar de luchthaven van Riga waar je de huurauto weer inlevert en vol nieuwe indrukken weer terugvliegt naar huis!


Route in het kort

Dag 1: Luchthaven Riga (ophalen huurauto) – Riga, Hotel Jane of gelijkwaardig
Dag 2: Riga, Hotel Jane of gelijkwaardig
Dag 3: Riga – Sigulda, Hotel Sigulda of gelijkwaardig (ca. 1 uur rijden)
Dag 4: Sigulda – Jurmula, Hotel Dzintars of gelijkwaardig (ca. 1,5 uur rijden)
Dag 5: Jurmula – Riga luchthaven (inleveren huurauto) (ca. 30 minuten rijden)


Accommodaties gekozen aantal sterren:

3 sterren accommodaties

 • Riga: Hotel Jane, IBIS Style hotel of gelijkwaardig

 • Sigulda: Hotel Sigulda, Hotel Alberta Villa, Hotel Pils of gelijkwaardig

 • Jurmala: Hotel Dzintars, Hotel Elina of gelijkwaardig

4 sterren accommodaties  

 • Riga: Hotel Monika, Hotel Bellevue of gelijkwaardig

 • Sigulda: Hotel Segevold of gelijkwaaridg

 • Jurmula: Amber Sea Hotel & Spa, Jurmala Spa Hotel of gelijkwaardig

Accommodatie

5-daagse fly-drive Het Beste van Letland

Bijzonderheden

3* hotels:
-
Riga: Hotel Janne of IBIS Style hotel
- Sigulda: Hotel Sigulda of Villa Alberta of Hotel Pils
- Jurmala: Hotel Dzintars of Hotel Elina

4* hotels:
-
Riga: Hotel Monika of Hotel Bellevue
- Sigulda: Hotel Segevold
- Jurmala: Amber Sea Hotel & Spa of Jurmala Spa Hotel

Indien geen beschikbaarheid in het eerste hotel, dan reserveren wij voor u een van de alternatieve accommodaties.

Aanvullende info

De vanafprijzen zijn afhankelijk van de gekozen vertrekdatum, luchthaven en onder voorbehoud van wijzigingen van het vluchttarief gedurende het boekingsproces.
Autohuur
Meer informatie over de autohuur en voorwaarden kunt u terugvinden op www.styleintravel.nl/autohuur

In deze reis is een huurauto van AVIS inbegrepen. Bij de details van deze reis kunt u de categorie auto terugvinden en tevens de duur van het huurcontract. De huurauto is inclusief onbeperkt aantal kilometers, WA verzekering, CDW-verzekering, diefstalverzekering, binnenlandse one way fees, kentekenregistratietoeslag. Er is een eigen risico in geval van schade en/of diefstal. Afkoop eigen risico of een upgrade van de huurauto kunt u gedurende het boekingsproces of na boeking nog reserveren via de touroperator. In sommige gevallen is de all-inclusive verzekering / SuperCover reeds inclusief. Dit is terug te vinden bij details van deze reis.

Let op: de hoofdboeker wordt gezien als de hoofdbestuurder van de huurauto. Deze dient in het bezit te zijn van een geldige creditcard met pincode op eigen naam. De bestuurder dient minimaal 1 jaar het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Er kunnen toeslagen gelden voor bestuurders onder de 25 jaar.Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR voorwaarden en Aanvullende touroperator voorwaarden specifiek geldend voor flash sales van toepassing: Zie voorwaarden                      
                         
De touroperator is aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds.                          

Na boekingsbevestiging door touroperator dient de volledige reissom per omgaande worden voldaan. Een definitieve boeking is niet annuleerbaar door de reiziger. Er gelden 100% kosten.

Vermelde reissommen per vertrekdatum per persoon worden zoveel mogelijk up to date gehouden volgens de laatste prijswijzingen van luchtvaartmaatschappijen. Het kan helaas soms voorkomen dat vluchttarieven plotseling enorm stijgen na de laatst gedane prijsupdate. Hier heeft de touroperator geen invloed op. In dit geval kan de touroperator binnen 24 uur (te rekenen tijdens de officiële werkdagen) na boeking een voorstel doen voor een andere vertrekdatum en/of vertrekluchthaven zonder extra kosten. Vervolgens heeft de klant  72 uur de tijd (te rekenen tijdens de officiële werkdagen) om op het herziene aanbod te reageren. Indien de klant het aanbod niet aanvaard, zal de touroperator een ander aanbod voorzien die de klant tegemoet komt. Indien geen passende oplossing wordt gevonden, kan de klant de volledige reis kosteloos annuleren.

De kamers in genoemde hotels worden vooraf ingekocht. In sommige gevallen kan het voorkomen dat een hotel de beschikbaarheid van de hotelkamers niet tijdig of juist aan de touroperator doorgeeft. Tevens kan het voorkomen dat het hotel een update van de beschikbaarheid doorgeeft in avonden of weekenden. De touroperator is in deze gevallen niet in de mogelijkheid de beschikbare vertrekdata te wijzigen. Hierdoor is het mogelijk dat er een boeking wordt gemaakt, terwijl een hotel geen beschikbaarheid heeft. De touroperator zal bij een niet beschikbare kamer een gelijkwaardig alternatief doorgeven en/of de volgorde van de accommodaties aanpassen.

Het reserveren van boeking gebeurt rechtstreeks bij Style in Travel. Alle vragen en klachten dienen rechtstreeks aan Style in Travel gericht te zijn. Het is belangrijk dat de bevestiging van Style in Travel goed bewaard wordt.
 

Bestemming

Estland, Letland & Litouwen

Ga op vakantie naar de Baltische Staten

Een vakantie door de Baltische Staten zou bij iedereen hoog op de bucketlist moeten staan! Estland, Letland en Litouwen zijn prachtige landen met ieder hun eigen cultuur en rijke geschiedenis. Hoewel de landen een stijgend aandeel in het toerisme zien is het nog altijd een relatief onontdekte vakantiebestemming. Dat maakt een rondreis door Estland, Letland en Litouwen juist alleen maar mooier!

Genoeg om te ontdekken

Ontdek in jouw tempo de verborgen parels die de Baltische Staten te bieden hebben. Cultuurliefhebbers kijken hun ogen uit in de oude binnensteden van Tallinn, Riga en Vilnius, waar je volop kunt genieten van de middeleeuwse stadjes, de Art Nouveau en knusse straatjes tussen gebouwen in barok stijl. Ook voor natuurliefhebbers is hier een veelzijdig aanbod te vinden. Het landschap en de natuur zijn prachtig en bieden tevens volop mogelijkheid tot het bezoeken van verschillende badplaatsen, natuurparken en eilanden.

Ga voor een fly & drive!

De meest comfortabele manier om Estland, Letland en Litouwen te ontdekken is met een fly & drive door de Baltische staten. Met een fly drive door de Baltische Staten vlieg jij direct naar Riga, waar jouw huurauto op jou staat te wachten. Vervolgens ontdek jij Letland, Estland en Litouwen in jouw eigen tempo. Met een fly drive door de Baltische Staten zie jij zo veel meer!

Ontdek de hoogtepunten van de Baltische Staten

Met een rondreis door de Baltische Staten ontdek jij wat deze nog onbekende landen te bieden hebben. Ontdek de rijke geschiedenis in de vorm van oude steden en kleine dorpjes, afgewisseld met ongerepte natuur. Met een vakantie naar Estland, Letland en Litouwen ontdek jij elke dag weer iets nieuws. Kan jij ook niet wachten om deze prachtige vakantiebestemming te ontdekken? Boek dan snel onze rondreis door de Baltische Staten!

In Letland op vakantie

Wil jij liever alleen in Letland op vakantie? Met Debestereisdeals.nl ontdek jij het beste van Letland. Met deze reis ga jij onder andere op stedentrip naar Riga, bezichtig je het natuurpark bij Sigulda en bezoek je de mondaine badplaats Jurmala. Tijdens jouw rondreis door Letland ontdek jij stadjes met indrukwekkende gebouwen en gezellige pleintjes. Jouw vakantie naar Letland heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijke reis!

Boek jouw vakantie naar de Baltische Staten bij Debestereisdeals.nl

Bij Debestereisdeals.nl vind jij verschillende reizen naar de Baltische Staten. Ga bijvoorbeeld op rondreis door de Baltische Staten of ga op vakantie in Letland. Welke reis jij ook kiest, bij Debestereisdeals.nl ben jij altijd verzekerd van een eerlijke prijs en de beste voorwaarden. Ook op  vakantie naar de Baltische Staten? Boek dan nu jouw reis bij Debestereisdeals.nl!

Debestereisdeals.nl is dé specialist in exclusieve reizen naar onder andere Spanje, Italië en Portugal, maar ook vele andere verre bestemmingen. Bij Debestereisdeals.nl vind jij altijd een reis die bij jou past. Door onze samenwerking met de beste accommodaties en autoverhuurders kan jij onbezorgd op vakantie en doe jij onvergetelijke ervaringen op!

Prijzen

Het geselecteerde kamer type is helaas niet beschikbaar. Maak opnieuw een keuze.