Vragen over vluchten

Zit uw vraag er niet bij, neemt u dan contact met ons op, mail naar info@styleintravel.nl of bel + 31 (0)20 428 05 55.

 • Welke naam moet er op mijn ticket staan?

  Op het ticket komt de eerste achternaam en de eerste voornaam uit uw paspoort te staan, zonder leestekens en in hoofdletters. De naam wordt gevolgd door MR (mister/meneer), MRS (misses, mevrouw), MISS of MSTR (miss/master voor juffrouw of jongeman voor kinderen). Omdat de ruimte op het ticket beperkt is worden niet alle voor- en achternamen vermeld (bijv. bij gehuwde vrouwen alleen de meisjesnaam). Correct is eerste officiele voornaam en bij Nederlandse dames de meisjesnaam conform paspoort ingeven als achternaam. Zorg dat u de paspoorten van alle reizigers bij de hand heeft als u gaat boeken, zo weet u zeker dat u de juiste namen en geboortedata doorgeeft. Dit voorkomt fouten en daarmee bespaart u extra kosten en moeite.  Controleer de officiele schrijfwijze van uw naam in uw paspoort of op uw identiteitskaart. Van belang is de schrijfwijze tussen de haakjes <<<>>>. Klik hier voor een voorbeeld.

 • Waarom moet ik mijn ticket gelijk betalen?

  Bijna alle luchtvaartmaatschappijen stellen als voorwaarde aan een tarief dat het ticket binnen een bepaald aantal uren uitgegeven moet worden; in deze gevallen zullen wij onmiddellijk moeten overgaan tot de betaling aan de luchtvaartmaatschappij (het printen van uw ticket) en daarom zullen wij u ook gelijk vragen om het vluchttarief en de luchthavenbelasting te betalen.

 • Hoe lang voor vertrek moet ik aanwezig zijn op de luchthaven?

  Wij raden u aan om minimaal 2 uur voor vertrek aanwezig te zijn op de luchthaven bij een reis binnen Europa, voor reizen buiten Europa adviseren wij u om minimaal 3 uur van te voren aanwezig te zijn. Ook wanneer u online hebt incheckt dient u op tijd op de luchthaven te zijn om uw bagage af te leveren en langs de paspoortcontrole te gaan.

  Als u met bagage reist, informeer dan eerst goed bij welke balie en tot uiterlijk wanneer u de bagage kunt afgeven op de luchthavens.

 • Online inchecken en bagage regels.

  Online inchecken werkt per luchtvaartmaatschappij verschillend, ook de bagage regels zijn verschillend per maatschappij. Wij hebben daarom van een diverse luchtvaartmaatschappijen de informatie op een rij gezet