Overige vragen

Zit uw vraag er niet bij, neemt u dan contact met ons op, mail naar info@styleintravel.nl of bel + 31 (0)20 428 05 55.

 • Hoe kan ik betalen?

  U kunt gemakkelijk een overboeking doen op onze ABN Amro bankrekening o.v.v. uw reserveringsnummer - factuurnummer en klantnummer. Indien u kort voor vertrek boekt dient dit te gebeuren per spoedopdracht of per internetbankieren. Wij accepteren geen creditcard of pinbetalingen.

 • Krijg ik een betalingsbevestiging van mijn reis?

  Nee, uw eigen afschrift is uw bevestiging van betaling.

 • Heb ik een inenting nodig voor mijn reis?

  Op vakantie gaan is leuk, maar u wilt geen ziekten zoals hepatitis A en B, gele koorts of malaria oplopen. En dat kan helaas al tijdens een zeer kort verblijf! Daarom raden wij u aan om minstens zes weken voor vertrek na te gaan welke voorzorgsmaatregelen u moet treffen. Dit kunt u doen bij de huisarts of via de GGD. Houd er rekening mee dat sommige inentingen moeten worden herhaald voordat ze effectief zijn. Nog een reden dus uwje inentingen op tijd te regelen.

  Veel landen buiten de Europese Unie verplichten de toerist tot inentingen tegen bepaalde tropische ziekten. Laat u zich inenten, dan ontvangt u een vaccinatieboekje, het 'International bewijs van inenting'. Bewaar dit goed en neem het altijd mee op reis. Sommige landen willen bij de douane bepaalde stempels in het boekje zien. Bewaar het daarom in uw handbagage. Ook kan het nodig zijn voor het aanvragen van een visum. Bovendien is het voor uzelf een handig overzicht van uw vaccinatiestatus.

 • Wanneer ontvang ik de reisbescheiden?

  Indien de betaling bij ons binnen is worden de reisbescheiden ongeveer 2 weken voor vertrek per e-mail toegestuurd.

  Style in Travel App.
  Na boeking ontvangt u van ons een uitnoding om onze app te downloaden, na volledige betaling van uw reis kunt u hier uw vouchers inzien.

 • Welk reisdocument heb ik nodig als ik naar het buitenland reis?

  Landen stellen verschillende eisen aan de documenten die u als bezoeker bij u moet hebben. Het hangt er vanaf naar welk land u reist. In landen buiten Europa heeft u een geldig paspoort nodig. Binnen Europa kunt u vaak ook volstaan met een geldige identiteitskaart. Voor sommige landen is een visum verplicht.Als u reist met een minderjarig kind (tot 18 jaar) moet u bij een grenscontrole kunnen aantonen dat u toestemming heeft van de andere ouder. Deze ouder moet het ouderlijk gezag hebben.U kunt hiervoor een formulier downloaden op www.rijksoverheid.nl.

  Reisdocumenten binnen Europa
  Reist u binnen de Europese Unie, dan heeft u een identiteitskaart of paspoort nodig. Dit geldt niet alleen wanneer u (bijvoorbeeld via een luchthaven) de grens oversteekt. U moet ook een identiteitskaart of paspoort kunnen tonen wanneer u in een Europees land verblijft.Voor sommige landen heeft u ook een visum nodig. U kunt een visum aanvragen bij de ambassade van uw bestemmingsland in Nederland.Een rijbewijs is in het buitenland geen geldig identiteitsbewijs.

  Reisdocumenten buiten Europa
  Landen buiten Europa accepteren alleen een geldig paspoort als identificatiebewijs. Een verlopen paspoort is meestal niet voldoende. Daarnaast is voor veel landen buiten Europa een visum nodig.

 • Kan ik een optie nemen op een reis?

  Helaas is het niet mogelijk om een optie te nemen op onze reizen.

 • Zijn de geboden faciliteiten altijd open en gratis?

  Per accommodatie vermelden wij de aanwezige faciliteiten. Dit betekent echter niet dat het gebruik hiervan altijd gratis is. Zeker voor sportfaciliteiten, zoals healthclubs, sauna's, squash, golf en tennisbanen dient bijna altijd ter plaatse te worden betaald. Dit geldt ook voor kluisjes of parkeergarages. Vaak zijn bepaalde faciliteiten verpacht aan derden waardoor noch Style in Travel noch de hoteleigenaar er zeggenschap over hebben.

  Vermelding van faciliteiten betekent niet dat Style in Travel garandeert dat deze geopend zijn. Dit geldt voornamelijk in de winterperiode en in het voor-en naseizoen.

 • Moet ik toeristenbelasting betalen?

  Toeristenbelasting is een algemene belasting die een gemeente kan heffen. De hoogte van de toeristenbelasting verschilt per gemeente. Gemeenten mogen zelf bepalen of zij toeristenbelasting heffen en hoe zij het tarief berekenen. Bijvoorbeeld een vast bedrag per verblijf of een percentage per overnachtingprijs. Op steeds meer locaties wordt toeristenbelasting berekend en jaarlijks aangepast. Hierdoor kunnen wij dit niet per locatie aangeven.

  Toeristenbelasting betaald u ter plaatse aan de accommodatie.

 • Wat is een aanvraag?

  Op aanvraag betekent dat niet alle onderdelen van de door u uitgekozen reis direct beschikbaar zijn. Indien u een reis op aanvraag boekt, proberen wij dit onderdeel als nog voor u te reserveren. Indien dit lukt is de reis definitief. Dit houdt in dat u deze niet meer kosteloos kunt annuleren. Indien niet alle onderdelen gereserveerd kunnen worden, zullen we u een passend alternatief aan proberen te bieden. Indien u niet akkoord gaat met het alternatief, wordt de boeking kosteloos voor u geanuleerd en komt de aanvraag te vervallen.