Onze partners

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze belangrijkste partners. Reeds lange tijd brengen wij jaarlijks duizenden klanten tot volle tevredenheid naar o.a. Zuid-Europa. Wij werken uitsluitend samen met betrouwbare en gerenomeerde partners op onze bestemmingen, een garantie voor kwaliteit en zekerheid!

 • Luchtvaartmaatschappijen

  Wij werken samen met diverse luchtvaartmaatschappijen. Voor meer informatie over bagage regels en inchecken kijkt u bij de veelgestelde vragen.

  Wij bieden u per bestemming en vertrekluchthaven de meest gunstige (en voordeligste) mogelijkheden.

 • Autohuur

  Wij werken reeds vele jaren samen met diverse autoverhuurbedrijven. Avis is een belangrijke partner. Een garantie voor kwaliteit en zekerheid! Avis heeft een groot aantal kantoren op onze bestemmingen en beschikt over een modern wagenpark.

  De huurauto is er voor iedereen die alles uit zijn of haar vakantie wil halen. Om vrij te zijn en om op eigen houtje de omgeving te verkennen. De voor u gereserveerde huurauto staat op de overeengekomen plaats en datum bij het kantoor van de autoverhuur maatschappij voor u klaar. Dit kan zijn op de luchthaven van aankomst of op een plaats dichtbij uw hotel of appartement. Ook is het mogelijk, zonder toeslag, om uw huurauto op een andere plaats in te leveren dan waar u deze ophaalt.

  Voor de exacte condities en prijzen van de diverse huurautocategorieën, verwijzen wij u naar de autohuurpagina. Wij adviseren u de auto van te voren te reserveren, zeker in het hoogseizoen!

 • Accommodaties

  Op onze bestemmingen werken wij veelal samen met kleinschalige, authentieke accommodaties. Meer informatie over o.a. Pousada's, Paradores, Agriturismi en Riads leest u bij de veelgestelde vragen.