Oostenrijk

Een geweldig Alpenlandschap, monumentale Habsburgse architectuur en The Sound of Music - deze drie-eenheid trekt al jaren veel bezoekers naar Oostenrijk. Het moderne Oostenrijk is echter meer dan Mozart-ensembles en schnitzels; het heeft een aantal van Europa's meest gevarieerde musea en hedendaagse architectuur en niet te vergeten aantrekkelijke en verfijnde steden waarvan de bars, cafés en clubs hedendaags cool combineren met elegante traditie.Voeg daarbij het prachtige berglandchap van de Alpen en het is geen verrassing dat Oostenrijk al jaren een favoriete vakantiebestemming is van cultuur- en natuurliefhebbbers.


..

Zes locaties DE en AT | 15 dagen / Oostenrijk

Roadtrip Panorama route Duitsland en Oostenrijk

Tijdens deze reis verkent u het zuiden van Duitsland en de prachtige Oostenrijkse Alpen. U verblijft 2 nachten in de Beierse Alpen, waar u de kastelen en paleizen van de Romantische Strasse kunt bezoeken, voordat u doorrijdt naar de hoge bergen van de Oostenrijkse Alpen. In Oostenrijk verblijft u meerdere nachten op 3 verschillende locaties, zodat er voldoende tijd is om de regio’s Tirol,..
Vanafprijs gebaseerd op 14 nachten inclusief ontbijt
15 dagen
..

Vier locaties DE en AT | 10 dagen / Oostenrijk

Roadtrip Oostenrijk Tirol en Salzburgerland

Geniet van de prachtige berglandschappen van Tirol en Salzburgerland tijdens deze korte roadtrip door Zuid-Duitsland en Oostenrijk. U verblijft meerdere nachten in Zell am See, een paradijs voor wandelliefhebbers. Ook de bergen van Tirol en het blauwe water van de Achensee staan op het programma. Uiteraard reserveren wij voor u ook de overnachtingen in Duitsland op de heen- en terugreis. Dag 1:..
Vanafprijs gebaseerd op 9 nachten inclusief ontbijt
10 dagen