Italie

Italië betekent meer dan alleen een ontmoeting met de zon... Italië is een ontdekking van een indrukwekkend erfgoed aan cultuur, een verrassende gastronomie, gastvrijheid en geweldige accommodaties. Italië is een land vol tegenstellingen van klimaat en natuur wat zich natuurlijk weer in het landschap vertaalt. Van het zuiden naar het noorden wordt het landschap steeds groener, steeds gevarieerder. U ontmoet uitgestrekte vergezichten, maar ook hoogvlaktes en bergruggen. Italië is een heerlijk vakantieland met voor ieder wat wils...


..

Twee locaties / FS IT14 / Italie

Roadtrip langs het Lago Maggiore en Venetie

Roadtrip langs het Lagio Maggiore en Venetie Van Piemonte, door Lombardije naar het romantische Venetie. Hieronder word de 6-daagse reisroute omschreven. Mocht je langer van Italie willen genieten dan kun je de reis verlengen naar 8 of 10 dagen. Dag 1 en 2: Geniet van het prachtige uitzicht over het Lago MaggioreJe vakantie begint al vanuit huis. Op naar Italie, of een andere stop die je van te..
Vanafprijs gebaseerd op 5 nachten inclusief ontbijt
6 dagen
..

Vijf locaties / FS IT29 / Italie

De hoogtepunten van het authentieke Puglia

De pareltjes van PugliaTurqoise zeewater, groene heuvels met rode aarde en witte stranden. Apulië, of beter bekend als Puglia is meer dan een bezoek waard. De perfecte combinatie tussen een strandvakantie en culturerel uitstapjes. De reisroute hieronder is gebaseerd op 8 dagen maar het is mogelijk om de reis te verlengen naar 11 of 15 dagen. Dag 1 en 2: Maak kennis met het mooie Valle..
Vanafprijs gebaseerd op 7 nachten inclusief vlucht, ontbijt en huurauto
11 dagen
..

Drie locaties / FS IT23 / Italie

Maak kennis met prachtig Puglia

Maak kennis met prachtig PugliaTurqoise zeewater, groene heuvels met rode aarde en witte stranden. Apulië, of beter bekend als Puglia is meer dan een bezoek waard. De perfecte combinatie tussen een strandvakantie en culturerel uitstapjes!Dag 1 en 2: Maak kennis met het mooie Valle d’ItriaAangekomen op de luchthaven van Bari staat de huurauto al voor je klaar. Als je een vroege vlucht hebt..
Vanafprijs gebaseerd op 4 nachten inclusief vlucht, ontbijt en huurauto
11 dagen
..

Vier locaties / FS IT24 / Italie

Beleef het zonnige Sardinië

Beleef het zonnige SardiniëDe perfecte combinatie van mooie stranden en authentieke dorpjes. Hieronder vind je de reisroute met vertrek vanaf Amsterdam Schiphol. Deze route is gebasseerd op een reis van 8 dagen. Mocht je langer willen genieten van het mooie eiland dan kun je de reis verlengen naar 11 of 15 dagen. Dag 1: De stranden van SiniscolaAangekomen op de luchthaven van Olbia staat de..
Vanafprijs gebaseerd op 7 nachten inclusief vlucht, ontbijt en huurauto
11 dagen
..

Vijf locaties / FS IT11 / Italie

Ontdek het authentieke Sicilie

Het authentieke SicilieDe perfecte combinatie van natuur, cultuur en geschiedenis. Goede wijnen, heerlijk eten en de Siciliaanse gastvrijheid. Hieronder vind je de reisroute gebaseerd op 8 dagen. Mocht je langer willen blijven kun je de reis verlengen naar 10 of 12 dagen. Dag 1: De eerste indrukken van Sicilië Aangekomen op de luchthaven van Catania staat de huurauto al voor je klaar. Op naar de..
Vanafprijs gebaseerd op 7 nachten inclusief vlucht, ontbijt en huurauto
8 dagen
..

Twee locaties / FS IT25 / Italie

Ontdek romantisch Venetië en pittoresk Ligurië

Ontdek romantisch Venetië en pittoresk LiguriëVan de romantische stad Venetië naar het bergachtige Ligurië. De perfecte combinatie om de meest geliefde streken van Italië te verkennen. De hieronder genoemde route is gebaseerd op zes dagen maar wil je langer genieten van het mooie Italië dan kun je er ook voor kiezen om de reis te verlengen naar 8 of 10 dagen.Dag 1 en 2: Ontdek het..
Vanafprijs gebaseerd op 5 nachten inclusief vlucht, ontbijt en huurauto
10 dagen
..

Drie locaties / FS IT26 / Italie

Proef het noorden van Italië

Proef het noorden van de ItaliëVan de romantische stad Venetië, het bergachtige Ligurië, langs de glooiende heuvels van Toscane naar Sassetta. De perfecte combinatie om de meest geliefde streek van Italië te verkennen. De hieronder genoemde route is gebaseerd op acht dagen maar wil je langer genieten van het mooie Italië dan kun je er ook voor kiezen om de reis te verlengen naar 10 of 15..
Vanafprijs gebaseerd op 7 nachten inclusief vlucht, ontbijt en huurauto
11 dagen
..

Drie locaties / FS IT27 / Italie

Maak kennis met Cinque Terre en Toscane

Maak kennis met Cinque Terre en ToscaneDe ideale reis om de meest geliefde streek van Italië te verkennen. De hieronder genoemde route is gebaseerd op acht dagen maar wil je langer genieten van het mooie Ligurië en Toscane dan kun je er ook voor kiezen om de reis te verlengen naar 10 of 15 dagen.Dag 1 en 2: Ga op de foto met de Toren van PisaAangekomen op de luchthaven van Pisa kun je direct..
Vanafprijs gebaseerd op 7 nachten inclusief vlucht, ontbijt en huurauto
10 dagen
..

Drie locaties / FS IT28 / Italie

Geniet van het veelzijdige Toscane en Umbrië

Geniet van het veelzijdige Toscane en UmbriëMaak kennis met zowel Toscane als Umbrië. Verblijf op unieke locaties en waan je even in een sprookje. Geniet van heerlijk eten, goede wijnen en de Italiaanse gastvrijheid. De hieronder genoemde route is gebaseerd op acht dagen maar wil je langer genieten van het mooie Italië dan kun je er ook voor kiezen om de reis te verlengen naar 10 of 15..
Vanafprijs gebaseerd op 7 nachten inclusief vlucht, ontbijt en huurauto
10 dagen