IJsland

IJsland: één van de meest indrukwekkende bestemmingen van Europa! Op slechts 3 uurtjes vliegen waan je je in een compleet andere wereld. IJsland is een bucketlist bestemming die je simpelweg niet mág overslaan! Laat je betoveren door de magische natuur van dit bijzondere land en bezoek de geisers, watervallen, vulkanen, fjorden, meren en gletsjers, die IJsland zo’n unieke bestemming maken. Een bezoekje aan de welbekende Blue Lagoon spa mag natuurlijk niet ontbreken als je IJsland bezoekt! En met een beetje geluk spot je ook nog het Noorderlicht (in de wintermaanden).

Reykjavik is dé bruisende hoofdstad van het bijzondere IJsland. Voor een unieke citytrip ben je hier aan het juiste adres! De gekleurde huisjes geven de stad een knusse en aangename sfeer van een dorpje. De stad is gelegen aan het water en heeft een spectaculair uitzicht op de besneeuwde bergtoppen, waardoor het combineren van een citytrip met een bezoek aan IJsland's bijzondere natuur een perfecte keuze is! Bezoek de ene dag een interessant museum (IJsland is dé hemel in musea), bewonder de Hallgrimskirkja kerk en warm op met een warme koffie in een hip café. De andere dag verlaat je de drukte van de stad en ga je de natuur van IJsland in, spot je het noorderlicht, ga je wandelen in de Golden Circle en misschien wil je wel naar de Zuidkust! Of rond de reis ontspannen af met een dagje relaxen bij dé spa van IJsland : Blue Lagoon. Als dat niet als een goed vooruitzicht klinkt.

..

Kopavogur / FS IS01 / IJsland

Op avontuur in IJsland!

Op avontuur in IJslandLaat je betoveren door de magische natuur van dit bijzondere land en bezoek geisers, watervallen en vulkanen. Maar ook fjorden, meren en gletsjers is IJsland rijk aan. Heb je genoeg natuur gezien ontdek dan een van de musea in Reykjavik! De hieronder genoemde reisroute is gebaseerd op de 4-daagse reis. Mocht je langer van Reykjavik en omgeving willen genieten dan kun je..
Vanafprijs gebaseerd op 3 nachten inclusief vlucht, ontbijt en twee excursies
4 dagen
..

Reykjavik & Vik / 5, 6 of 8 dagen / IJsland

Fly & Drive naar de zuidkust van IJsland

Ontdek de zuidkust van IJslandLaat je betoveren door de magische natuur van dit bijzondere land en bezoek geisers, watervallen en vulkanen. Maar ook fjorden, meren en gletsjers is IJsland rijk aan. Heb je genoeg natuur gezien ontdek dan een van de musea in Reykjavik! De hieronder genoemde reisroute is gebaseerd op de 5-daagse reis. Mocht je langer van Reykjavik en omgeving willen genieten dan..
Vanafprijs gebaseerd op 4 nachten inclusief vlucht, ontbijt en huurauto
5 dagen