Belgie

België staat natuurlijk bekend om haar Belgische wafels, Vlaamse frieten en beroemde biertjes. Naast deze lekkernijen kunt u ook genieten van de prachtige natuur van de Ardennen, de Bourgondische levensstijl maar ook van pure wellness.

Style in Travel heeft unieke arrangementen samengesteld om kennis te maken met onze zuiderburen. U verblijft in boetiekhotels gecombineerd met leuke extra's. Zo kunt u bijvoorbeeld samen cruisen door het groene Limburg en beleeft u Lanaken samen op de Vespa. Ook komt u tot rust en geniet u van het stadspanorama in een rooftop wellness in Genk. Winkelt u in Maasmechelen Village inclusief exclusieve kortingen. Ontdekt u het Nationaal Park Hoge Kempen en geniet u midden in de natuur van een goed gevulde picknickmand. Maar er is nog veel meer voor u samengesteld, laat u inspireren door onze unieke arrangementen.


..

Lanaken / Belgie

Vespa arrangement Eurotel Lanaken

Vespa arrangement Belgie3, 4 of 5-daagse break Eurotel Lanaken Verblijf in Eurotel Lanaken inclusief 1 dag Vespahuur!Een avonturier in hart en nieren? Ontdek de regio met de Vespa! Cruise met z'n tweeën door het groene Limburg en overnacht in een mooie comfort kamer in het Eurotel Lanaken.Warmte, gezelligheid en gastvrijheid zijn woorden die spontaan opkomen. Genieten in de bar met een..
Vanafprijs gebaseerd op 2 nachten inclusief ontbijt en 1 dag Vespahuur
3 dagen
..

Lanaken / Belgie

Elektrische fiets arrangement Eurotel Lanaken

Elektrische fiets arrangement Belgie3, 4 of 5-daagse break Eurotel Lanaken Verblijf in Eurotel Lanaken inclusief 1 dag elektrische fiets!Ontdek de regio van Lanaken op de elektrische fiets! Fiets met z'n tweeën door het groene Limburg en overnacht in een mooie comfort kamer in het Eurotel Lanaken.Warmte, gezelligheid en gastvrijheid zijn woorden die spontaan opkomen. Genieten in de bar met..
Vanafprijs gebaseerd op 2 nachten inclusief ontbijt en 1 dag e-bike
3 dagen
..

Dinant / Belgie

Culinair arrangement Castel de Pont a Lesse

Culinair arrangement Belgie3-daagse break Castel de Pont a Lesse Verblijf in een indrukwekkend kasteel bij Dinant inclusief 4-gangendiner!Hotel Castel de Pont-a-Lesse ligt op een steenworp van Dinant in de provincie Namen. Dit voormalige 'Château de la Lesse' is een van de vele burchten en kastelen in de vallei van de Haute Meuse. Het is omgeven door 25 hectare natuurdomein en is dus de..
Vanafprijs gebaseerd op 2 nachten inclusief ontbijt en 1x 4-gangendiner
3 dagen